Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Roagna Barbaresco & Barolo 2016 la 6.4. klo 14

6 huhtikuun @ 14 h 00 min - 15 h 00 min

59€

Tastingissä maistamme Piemonten huipputuottaja Roagnan palstaviinejä – kaksi Barbarescoa ja Barolon huippuvuodelta 2016. Maistamme 3 x 6 cl viinejä.

Tastingin viinit:

Barbaresco Albesani 2016

Barbaresco Pajè 2016

Barolo Pira 2016

Tastingin hinta on 59 euroa. Liput tastingiin voit ostaa verkkokaupastamme.

Roagnan perhe on viljellyt köynnöksiä ja tehnyt viiniä Barbarescon alueella jo 1800-luvun puolivälistä saakka. Kaikki alkoi kuuluisasta Pajé-tarhasta, joka sijaitsee täydellisesti Barbarescon keskellä. Tällä hetkellä taloa pyörittävät Alfredo ja hänen poikansa Luca Roagna. Nykyisin he ovat laajentaneet toimintaansa myös Barolon puolelle.

Nebbiolot maseroituvat 30 – 100 päivää riippuen palstasta ja köynnösten iästä, jonka jälkeen viinit kypsyvät pitkään, jopa 8 vuotta isoissa tai keskikokoisissa botteissa, pääosin ranskalaista tammea käyttäen. Tammitynnyrit ja saavit ovat neutraaleja, koska tammen aromeja ei haluta lopulliseen viiniin.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
6 huhtikuun
Aika:
14 h 00 min - 15 h 00 min
Hinta:
59€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/roagna-huippuvuosi-2016

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho