Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jacques Selosse Initial & Substance la 13.4. klo 15.30

13 huhtikuun @ 15 h 30 min - 16 h 30 min

85€

Jacques Selosse on Champagnen ehdoton legenda! Tässä tastingissä pääset maistamaan kaksi Selossen ikonista samppanjaa Initialin ja Substancen. Näitä samppanjoita saadaan Suomeen hyvin rajoitettu erä ja maisteluannoksina samppanjoita ei ole tarjolla juuri koskaan.

Samppanjatalo Jacques Selosse sijaitsee Avizen Grand Cru-kylässä, Côte de Blancsin alueella. Viinintekijä ja omistaja on Anselme Selosse, joka sai talon haltuunsa isältään vuonna 1974. Anselme opiskeli ennen viinitarhuriksi ryhtymistään enologiaa Beaunessa ja syventyi erityisesti maaperän tutkimiseen. Selosse omistaa 7,5 hehtaaria viinitarhoja Grand Cru-luokitelluissa kylissä, Avize, Cramant, Oger, Le Mesnil, Aÿ, Ambonnay ja Premier Cru-kylässä Mareuil-sur-Aÿ. Viininviljelyn fokus on luonnonmukaisessa viljelyssä ja sadon ankarassa rajoittamisessa. Tavoitteena on viinillinen ja konsentroitunut tyyli. Selosse tekee samppanjaa niin kuin suurta Burgundin valkoviiniä. Perusviinin käyminen tapahtuu pienissä tammitynnyreissä, pieces (228 l), fût (400 l), tai osalla viineistä kookkaammissa, demi-muids (600 l). Selossen Samppanjoiden sokerinlisäys on hyvin matala ja niiden tyyli on hyvin omaleimainen. Niille tyypillistä on hallittu oksidaatio, tammitynnyrin luovuttama aromikkuus ja mineraalisuus, joka tekee niistä jänteviä ja pitkän makuisia.

Tastingissä maistetaan 2 x 6 cl yksiä maailman arvostetuimmista samppanjoista. Tastingin hinta on 85 euroa ja liput tähän exclusiiviseen tastingiin voit hankkia verkkokaupastamme. Maistiaisannokset on myös mahdollista varata toiseen (myöhempään) ajankohtaan, mutta ilmoitathan tästä ostoksen yhteydessä. Käytämme samppanjoille sopivaa Coravin-laitetta, jolla voimme säilöä maisteltavat annokset jopa 2 viikkoa.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
13 huhtikuun
Aika:
15 h 30 min - 16 h 30 min
Hinta:
85€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/jacques-selosse-initial-substance-la-13-4-klo-15-30

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho