Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Penfolds BIN 389 ’Baby Grange’ -tasting la 16.3. klo 15.30

16 maaliskuun @ 15 h 30 min - 16 h 30 min

40€

Tässä tastingissä tutustumme Australian huipputuottajan Penfoldsin BIN 389 ’Baby Grange’ viiniin maistelemalla sen vuosikerrat 2017, 2018 ja 2020 lauantaina 16.3. klo 15.30! Baby Grange kypsytetään kerran käytetyissä Penfoldsin ykkösviini Grangen tynnyreissä, josta viini on saanut nimensä. Baby Grange on nykyään Australian toiseksi keräillyin viini heti Grangen jälkeen.

Penfolds on yksi Australian palkituimmista ja arvostetuimmista laatuviinien tuottajista, joka tunnetaan erityisesti ikonisesta Grange-punaviinistään. Viinitalo perustettiin vuonna 1844, jolloin tohtori Christopher Rawson Penfold osti Magill-nimisen tilan perheelleen Adelaiden lähistöltä. Arvostettu viinialan julkaisu Drinks International palkitsi vuonna 2019 toistamiseen Penfoldsin maailman ihaillumpana viinibrändinä ‘World’s Most Admired Wine Brand’.Laadukkaat BIN-sarjan viinit on nimetty tietyn viinisäiliön eli BINin sijainnin mukaan viinikellarissa, tästä numero viinissä. Ensimmäinen kaupallinen Bin-viini lanseerattiin vuonna 1960, joka on edelleen myynnissä oleva Penfolds BIN 389 Cabernet Shiraz ’Baby Grange’.

Tastingissä maistamme 3 x 6 cl viiniä (vk 2017, 2018 ja 2020) ja kuulemme lisää tarinoita Penfoldsista ja kyseisestä viinistä. Tastingin hinta on 40 € ja liput voit ostaa suoraan verkkokaupastamme. Tutustu myös muihin upeisiin Penfolds-viineihin, joita saat laseittain Penfolds-viikkomme aikana!

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
16 maaliskuun
Aika:
15 h 30 min - 16 h 30 min
Hinta:
40€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/penfolds-bin-389-baby-grange-tasting-la-9-3-klo-14

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho