Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hispano+Suizas Bobos vertikaalitasting

20 helmikuun 2021 @ 14 h 00 min - 16 h 00 min

€55

Vertikaalitastingissä maistelemme saman viinin eri vuosikertojen eroja. Tässä tastingissä viiniksi on valikoitunut espanjalaisen laatutuottajan Hispano+Suizasin Bobos ja sen vuosikerrat 2011-2017. Tule siis mukaan etsimään eroja eri vuosien välillä!

Hispano+Suizas on Utiel-Requenassa Espanjassa sijaitseva viinitalo, jonka ovat perustaneet kolme kaverusta – kaksi espanjalaista ja yksi sveitsiläinen, josta viinitalo on saanut nimensä. Tuottajan viinit ovat moneen kertaan palkittuja, joten ne ovat maistuneet muillekin kuin vinholaisille!

Bobos on yhden lajikkeen viini, joka on tehty Bobal-rypäleestä. Bobalia on pidetty jopa ”roskarypäleenä” ja siitä on tehty paljon viiniä vientiin ja sitä on käytetty paljon sekoitteissa täyterypäleenä. Hispano+Suizas tekee kuitenkin viininsä äärimmäisellä huolellisuudella ja rajoittaen satoa. Tästä syystä Bobosta voidaan pitää huippuviininä!

Tastingin hinta on 55 euroa. Tasting sisältää viinien lisäksi Vinhon antipastoja. Ilmoittautumiset sähköpostitse vinho@vinho.fi

Tastingeissämme jokainen seurue istuu omassa pöydässään. Nykyisten rajoitusten mukaisesti tiloissamme on kerrallaan vain puolet asiakaspaikoista käytössä. Ethän tule ravintolaan, jos sinulla on hengitystieoireita.

Nähdään Vinhossa! 💛

Tiedot

Päivämäärä:
20 helmikuun 2021
Aika:
14 h 00 min - 16 h 00 min
Hinta:
€55

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho