Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sisilia, Etna & Nerello Mascalese

16 helmikuun 2021 @ 18 h 00 min - 20 h 00 min

59€

Tässä tastingissä tutustutaan Sisilian viineihin ja tulivuori Etnan rinteillä viihtyvään Nerello Mascalese lajikkeeseen!

Sisilian viinien arvostus on ollut viime vuosina kovassa nousussa ja erityisesti huippulaadukkaat Nerello Mascaleset Etnan rinteiltä ovat olleet tähän syynä. Nerello Mascalesea usein verrataan Burgundin Pinot Noireihin ja Piemonten Nebbioloihin. Jos siis pidät näistä viineistä, on Nerello Mascalese varmasti sun juttu!

Tastingissä keskitymme erityisesti Etnan viineihin ja maistelemme useampia tyylejä Nerello Mascalesesta. Tuottajista tutustumme jo legendaariseen asemaan nousseen Frank Cornelissenin viineihin ja maistamme myös heidän palstaviinejä.

Tastingin hinta on 59 euroa. Tasting sisältää viinien lisäksi Vinhon antipastoja. Ilmoittautumiset sähköpostitse vinho@vinho.fi

Tastingeissämme jokainen seurue istuu omassa pöydässään. Nykyisten rajoitusten mukaisesti tiloissamme on kerrallaan vain puolet asiakaspaikoista käytössä. Ethän tule ravintolaan, jos sinulla on hengitystieoireita.

Nähdään Vinhossa! 💛

Tiedot

Päivämäärä:
16 helmikuun 2021
Aika:
18 h 00 min - 20 h 00 min
Hinta:
59€
Kotisivu:
https://fb.me/e/1g55TtM4V

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho