Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Etelä-Amerikan punaiset

2 maaliskuun 2021 @ 18 h 00 min - 20 h 00 min

45€
Etelä-Amerikka -tastingissä Uniq Drinks Finlandin Tuomas Helander tutustuttaa sinut, minut ja naapurin Villen Etelä-Amerikan tyypillisiin punaisiin rypäleisiin ja punaviineihin. Maistelemme Malbecia, Carmenèrea, Tannatia ja Bonardaa.
Nämä rypäleet ovat alkuperältään eurooppalaisia ja ensimmäisen kerran ne kulkeutuivat Atlantin toiselle puolelle löytöretkeilijöiden laivoilla 1500-luvulla. Euroopassa näitä rypäleitä ei tavata huippusuosituissa viineissä, mutta eteläamerikkalainen viininteko on nostanut ne maailmankuuluun suosioon.
Tastingissä pääset tutustumaan rypäleisiin lajikeviineissä sekä erilaisiin kasvuolosuhteisiin suurta vaihtelua omaavassa Etelä-Amerikassa. Tapahtuma sopii niin viinien vasta-alkajille kuin enemmänkin harrastaville.
Tastingissä maistetaan viisi viiniä, joiden kanssa tarjoillaan Vinhon tapaksia. Tastingin hinta 45 €, ilmoittautumiset sähköpostitse vinho@vinho.fi.
Tastingeissämme jokainen seurue istuu omassa pöydässään. Nykyisten rajoitusten mukaisesti tiloissamme on kerrallaan vain puolet asiakaspaikoista käytössä. Ethän tule ravintolaan, jos sinulla on hengitystieoireita.
Tule yksin tai nappaa ystävät mukaasi tälle makumatkalle Vinhoon perehtymään Etelä-Amerikan monipuolisiin viineihin! 💛

 

Tiedot

Päivämäärä:
2 maaliskuun 2021
Aika:
18 h 00 min - 20 h 00 min
Hinta:
45€

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho