Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

E. Guigal huippupalstojen punaiset Rhônesta ti 4.4. klo 18

4 huhtikuun 2023 @ 18 h 00 min - 19 h 30 min

110€

Nyt on tarjolla todellisia huippuviinejä! Tässä tastingissä maistelemme Rhônen yhden kuuluisimman tuottajan E. Guigalin kypsyneempiä huippupalstojen viinejä.

Etienne Guigalin perustama viinitalo on Rhônen jokilaakson ja erityisesti Côte-Rôtien merkittävimpiä viinintuottajia. Maailmanmaineeseen Guigalin viinit nousivat 1980-luvulla, jolloin he onnistuivat tuottamaan neljä huippuvuosikertaa peräkkäin. Guigalin merkittävimpinä viineinä pidetään Côte-Rôtien La Landonne, La Mouline ja La Turque viinejä, jotka tulevat Viennen kylän jyrkiltä rinnetarhoilta. Nämä viinit ovat nousseet legendaariseen asemaan ja saavuttaneet arvioissa useampina vuosina täydet 100 pistettä.

Tätä tastingiä ei kannata jättää välistä!

Tastingin viinit:
E. Guigal Hermitage 2017 (https://www.wine-searcher.com/find/e+guigal+hermitage+rhone+france/2017)
E. Guigal Ermitage Ex Voto 2006 (https://www.wine-searcher.com/find/e+guigal+ermitage+voto+hermitage+rhone+france/2006)
E. Guigal La Mouline 2011 (https://www.wine-searcher.com/find/e+guigal+la+mouline+cote+rotie+rhone+france/2011)
E. Guigal La Turque 2011 (https://www.wine-searcher.com/find/e+guigal+la+turque+cote+rotie+rhone+france/2011)
E. Guigal La Landonne 2011 (https://www.wine-searcher.com/find/e+guigal+la+landonne+cote+rotie+rhone+france/2011)
Jokaista viiniä kaadetaan 4 cl maisteluannos. Pulloja on vain 1 kpl/viini, joten paikkoja on hyvin rajoitetusti. Korkkivikaisen viinin kohdalla vuosikertamuutokset ovat mahdollisia (varapulloina: Côte-Rôtie La Mouline/La Turque/La Landonne 2012/Ermitage Ex Voto 2005).

Tastingin hinta on 110 euroa ja sisältää 5 x 4 cl maisteluannokset näitä harvinaisia huippuviinejä. Liput voit ostaa verkkokaupastamme.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
4 huhtikuun 2023
Aika:
18 h 00 min - 19 h 30 min
Hinta:
110€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/e-guigal-huippupalstojen-punaiset-rhonesta-ti-4-4-klo-18

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho