Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vinhon sherryilta ti 28.3. klo 18

28 maaliskuun 2023 @ 18 h 00 min - 20 h 00 min

49€

Tule tutustumaan sherryjen maailmaan viiniasiantuntija Tuomas Helanderin johdolla tiistaina 28.3. klo 18 alkaen!

Sherryt ovat kotoisin Espanjan lounaisosasta, Jerezin kaupungista ja sen liepeiltä. Sherryjä tehdään pääasiassa Palomino Fino, Pedro Ximenez ja Moscatel de Alejandria lajikkeista. Sherryjä on hyvin monenlaisia, joko tunnet erot Finon, Oloroson ja Palo Cortadon välillä? Ei hätää, nyt on mahdollisuus tulla maistamaan sherryjen eroja! Tastingissä maistamme sekä kuivia että makeita sherryjä. Tule maistamaan minkälainen sherry on sinun makuusi!

Tuomas Helander on työskennellyt pitkään viinien parissa ja hänellä on pitkä kokemus Helsingin huippuravintoloista. Nykyisin hän työskentelee viinimaahantuoja Brukettilla. Sherryihin Tuomaksella on erityinen suhde, joten hän jakaa aina mielellään sherryjen ilosanomaa!

Tastingin hinta on 49 euroa ja sisältää 6 maisteluannosta viiniä ja Vinhon tapaksia. Liput voit ostaa verkkokaupastamme.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
28 maaliskuun 2023
Aika:
18 h 00 min - 20 h 00 min
Hinta:
49€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/vinhon-sherryilta-ti-28-3-klo-18

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho