Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuohuviinien perusteet la 15.4. klo 14

15 huhtikuun 2023 @ 14 h 00 min - 15 h 30 min

49€

Vappuun virittäytyminen on syytä aloittaa hyvissä ajoin! Joko tunnet erot tankkimenetelmän ja perinteisen menetelmän välillä? Tiedätkö mitä on Pet-nat tai Lambrusco? Tämä tasting sopii kaikille, jotka haluavat perehtyä kuohuviineihin. Maistelemme erilaisia ja erityylisiä kuohuviinejä ja nautimme Vinhon tapaksia. Samalla tietysti perehdytämme sinut kuohuviinien maailmaan, joten voit esiintyä vappuna kuohuviinien asiantuntijana!

Tässä tastingissä käydään läpi kuohuviinien valmistusta ja perusteita eli tämä sopii hyvin myös aloittelijoille ja kertauksena kuohuviinien maailmaan edistyneemmille harrastajille. Tärkeintä on tietysti nauttia maistuvista kuohuviineistä. Tastingin hinta on 49 euroa ja siinä maistetaan 5 kuohuviiniä Vinhon tapasten kera. Liput tastingiin voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

 

Tiedot

Päivämäärä:
15 huhtikuun 2023
Aika:
14 h 00 min - 15 h 30 min
Hinta:
49€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/kuohuviinien-perusteet-la-15-4-klo-14

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho