Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaikkialle jonne katsot, on nähtävää -taidetasting

28 tammikuun 2023 @ 14 h 00 min - 15 h 30 min

39€

Kaikkialle jonne katsot, on nähtävää -taidetastingissä yhdistämme taiteen ja viinin! Taiteilija Sami Nenonen kertoo tarkemmin näyttelynsä (Vinhossa 19.1.-11.2.). teoksista ja Vinhon väki niille parittamistaan viineistä. Tässä tastingissä tutustumme viiteen teokseen tarkemmin ja maistamme niille sopivat viinit.

Tastingin hinta on 39 euroa. Liput voit ostaa verkkokaupastamme. Tule mukaan kiehtovaan tastingiin taiteen ja viinin maailmaan!

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
28 tammikuun 2023
Aika:
14 h 00 min - 15 h 30 min
Hinta:
39€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/kaikkialle-jonne-katsot-on-nahtavaa-taidetasting-la-28-1-2023

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho