Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Château Puybarbe -tuottajatasting

8 helmikuun 2023 @ 18 h 00 min - 20 h 00 min

49€

Château Puybarbe on satoja vuosia vanha viinitila Ranskan Bordeaux’sta. Nykyisin tilaa hallitsee suomalaispariskunta Riku ja Anna Väänänen. Tila sijaitsee Gironden joensuulla yhdellä Bordeaux’n korkeimmista kukkuloista, Côtes de Bourgin viinialueella.

Tastingin tulee pitämään Riku Väänänen ja hän maistattaa meillä 5 viiniään. Riku kertoo meille tarinan viiniensä taustalla ja kertoo millaista on viinitilallisen elämä Ranskassa! Viinien lisäksi herkuttelemme Vinhon tapaksilla.

Tastingin hinta on 49 euroa. Liput voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
8 helmikuun 2023
Aika:
18 h 00 min - 20 h 00 min
Hinta:
49€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/chateau-puybarbe-tuottajatasting-8-2-2023-klo-18

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho