Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vinhon Uusivuosi: Bollinger PN klo 15

31 joulukuun 2023 @ 15 h 00 min - 16 h 00 min

72€

Bollingerin tärkein ja tyyliä kuvaavin rypäle on Pinot Noir. Pinot Noiria kunnioittaakseen Bollinger julkaisee vuosittain PN-sarjaansa uuden tiettyä aluetta kuvastavan samppanjan. Aiempina vuosina samppanja on kuvastanut Verzenayn terroiria vuosina 2015 ja 2016, Tauxièresia 2017 ja viimeisimpänä Aÿ:n kylää. Pääosa viinistä on Aÿ:sta ja vuodelta 2018. Samppanjaan sekoitetaan lisäksi Bollingerin reserviviinejä magnumeista, joista vanhimmat ovat vuodelta 2006. Näitä samppanjoita tulee Suomeen hyvin rajallinen erä!

Tässä tastingissä pääset maistamaan kaikki neljä sarjaan julkaistua samppanjaa ja vertailemaan niitä keskenään! Jokaista samppanjaa tarjoillaan 6 cl maisteluannos. Tastingin hinta on 72 euroa. Voit ostaa paikkasi verkkokaupastamme.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Joululahjaksi ostettu tasting on mahdollista vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, mikäli lahjansaajalle tulee este. Tästä toivotaan mahdollisimman pikaista ilmoitusta, mutta vaihto on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen tastingin alkua. Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
31 joulukuun 2023
Aika:
15 h 00 min - 16 h 00 min
Hinta:
72€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho