Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vinhon Uusivuosi

31 joulukuun 2023 @ 14 h 00 min - 1 tammikuun 2024 @ 2 h 00 min

Vinhon Uusivuosi on oikea samppanjafestivaali! 🍾🥂
Kuplajuomia avataan illan aikana jokaiselle budjetille. Kuohuviinejä ja samppanjoita on tarjolla laseittain, pulloittain ja tietysti maistelupakettien muodossa! Valikoimassamme on yli 20 kuohuviiniä ja samppanjaa laseittain.
Päivä aloitetaan huippusamppanjoiden tastingeillä. Tastingit on mahdollista myös tulla nauttimaan päivän aikana myöhemminkin, ilmoitathan tästä varauksen yhteydessä. Maistelut voi ostaa suoraan verkkokaupastamme.
Klo 14 Jacques Selosse
Maistamme legendaarisen Jacques Selossen Initial ja V.O. samppanjat. Samppanjatalo Jacques Selosse sijaitsee Avizen Grand Cru-kylässä, Côte de Blancsin alueella. Viinintekijä ja omistaja on Anselme Selosse, joka sai talon haltuunsa isältään vuonna 1974. Anselme opiskeli ennen viinitarhuriksi ryhtymistään enologiaa Beaunessa ja syventyi erityisesti maaperän tutkimiseen. Selosse on Champagnen ehdoton legenda ja arvostetuin pientuottaja. Selossen viinit myydään hyvin nopeasti loppuun ja hinnat jälkimarkkinoilla nousevat pilviin. Tule testaamaan nämä harvinaisuudet! Tasting sisältää 2 x 6 cl näitä huippusamppanjoita. Tastingin hinta on 65 euroa. Voit ostaa paikkasi verkkokaupastamme.
Klo 15 Bollinger PN

Bollingerin tärkein ja tyyliä kuvaavin rypäle on Pinot Noir. Pinot Noiria kunnioittaakseen Bollinger julkaisee vuosittain PN-sarjaansa uuden tiettyä aluetta kuvastavan samppanjan. Aiempina vuosina samppanja on kuvastanut Verzenayn terroiria vuosina 2015 ja 2016, Tauxièresia 2017 ja viimeisimpänä Aÿ:n kylää. Pääosa viinistä on Aÿ:sta ja vuodelta 2018. Samppanjaan sekoitetaan lisäksi Bollingerin reserviviinejä magnumeista, joista vanhimmat ovat vuodelta 2006. Näitä samppanjoita tulee Suomeen hyvin rajallinen erä!

Tässä tastingissä pääset maistamaan kaikki neljä sarjaan julkaistua samppanjaa ja vertailemaan niitä keskenään! Jokaista samppanjaa tarjoillaan 6 cl maisteluannos. Tastingin hinta on 72 euroa. Voit ostaa paikkasi verkkokaupastamme.

Tastingien lisäksi avaamme illan spessuna Palmer & Co Collection Blanc de Blancs 1995 Magnum samppanjan, jota pidetään Palmerin kaikkien aikojen parhaana samppanjana. Samppanja aukeaa klo 16 ja sitä tarjoillaan niin kauan kuin pullosta riittää. Samppanjan hinta on 3,75 € / 1 cl.

Eikä tässä vielä kaikki! Normaalin listamme lisäksi tarjolla on erityisesti tähän iltaan suunniteltuja maistelupaketteja. Maistelupaketissa pääset maistelemaan useita viinejä pienempänä 8 cl maisteluannoksena. Voit valita 3, 4 tai 5 viiniä omaan maistelupakettiisi ja sommelierimme hoitaa loput!
Varaa pöytä seurueellesi ja tule viettämään vuoden vaihdetta Vinhoon! Emme varaa kaikkia pöytiä, vaan pidämme osan pöydistä myös walk-in periaatteella, joten voit pistäytyä suunnittelemattakin lasillisella!
Nähdään Vinhossa ja nautitaan upeista viineistä! 💛

Tiedot

Alkaa:
31 joulukuun 2023 @ 14 h 00 min
Loppuu:
1 tammikuun @ 2 h 00 min

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho