Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Viinikoira Lenin synttäritasting: Viinien viat

21 tammikuun 2023 @ 14 h 00 min - 15 h 30 min

45€

Tämä tasting on viinikoira Lenin lemppari! Eli teemana on siis korkkivikaiset viinit ja muut viinien viat. Ei kuitenkaan hätää, maistelemme myös kunnossa olevia viinejä viallisten rinnalla!

Leni pitää vain korkkivikaisista viineistä, joita hän tuoksuttelee erityisen mielellään. Onpa Leni tunnistanut joskus korkkivikaisen pullon jo ennen avaustakin!

Tässä tastingissä tutustutaan erilaisiin viinien vikoihin. Haistamme (ja halutessaan maistamme) viallisia viinejä ja vertaamme niitä kunnossa oleviin (nämä kannattaa niellä!). Lisäksi tastingin lopuksi on mahdollista tutustua viinien vikoihin Aromabar-tuoksusetin avulla.

Tasting sisältää luennon viinien vioista, viallisia viinejä, nautiskeltavia viinejä ja Aromabar workshopin. Tastingin hinta on 45 euroa. Liput voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Ps. Viinikoira Leni on myös paikalla valvomassa viallisten viinien maistelua!

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
21 tammikuun 2023
Aika:
14 h 00 min - 15 h 30 min
Hinta:
45€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/viinikoira-lenin-synttaritasting-viinien-viat-21-1-2023

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho