Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tipaton tammikuu – alkoholittomat viinit

10 tammikuun 2023 @ 18 h 00 min - 19 h 30 min

29€

Tämä tasting sopii myös tipatonta tammikuuta viettäville!

Alkoholittomat viinit -tastingissä tutustutaan nimensä mukaisesti alkoholittomiin viineihin. Maistelemme tastingissä 4 alkoholitonta viiniä ja herkuttelemme Vinhon tapaksilla.

Alkoholittomat juomat ovat olleet viime aikoina kovassa nosteessa ja erityisesti alkoholittomat oluet ovat jo hyvinkin onnistuneita. Tule kuulemaan lisää alkoholittomista viineistä, niiden valmistuksesta ja tietysti maistelemaan! Selvitetään tastingissä yhdessä, miksi alkoholittomista viineistä ei perinteisesti olla saatu hyvää korviketta perinteisille viineille. Maistamme myös meidän mielestämme parhaita alkoholittomia versioita viineistä!

Tastingin hinta on 29 euroa. Liput voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
10 tammikuun 2023
Aika:
18 h 00 min - 19 h 30 min
Hinta:
29€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/tipaton-tammikuu-alkoholittomat-viinit-10-1-2023

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho