Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruslana Guitor: Äkkisyvää -taidetasting la 10.2. klo 14

10 helmikuun @ 14 h 00 min - 15 h 30 min

39€

Näyttelystä:

Sielun sopukoita joiden äärellä viihdyin hieman kauemmin. Kipuilua, kasvua ja joskus maitoa ja hunajaa. Teokset ravistaa, haastaa ja antaa lempeyttä, sekä myötätuntoa samanaikaisesti. Tietoisen ja alitajuisen mielen matka ,mikä mahdollistaa itsetutkiskelun paikan myös muille.

Ruslana Guitorin näyttely on Vinhon viides taidenäyttely ja jälleen olemme parittaneet jokaiselle teokselle oman viinin. Pääset siis maistamaan taiteen Vinhossa! Teosten tarinoihin ja teemaan pääsee tutustumaan vielä syvemmin, kun lasissa on teokselle sopiva viini.

Järjestämme näyttelyyn liittyvän taidetastingin lauantaina 10.2. klo 14, jolloin taiteilija kertoo enemmän teoksistaan ja Vinhon porukka teoksille paritetuista viineistä. Tastingissä maistamme 5 teosta ja viiniä. Tastingin hinta on 39 euroa ja liput voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
10 helmikuun
Aika:
14 h 00 min - 15 h 30 min
Hinta:
39€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/ruslana-guitor-akkisyvaa-taidetasting-la-10-2-klo-14

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho