Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Piemonte & Nebbiolo -viikot

24 elokuun 2022 @ 16 h 00 min - 10 syyskuun 2022 @ 23 h 30 min

Vinhon Piemonte & Nebbiolo -viikoilla maistellaan Pohjois-Italian Piemonten kiehtovia viinejä ja tutustutaan erityisesti upeaan Nebbiolo rypäleeseen 24.8. – 10.9. välisenä aikana!

Esillä on tietysti Piemonten kuninkaalliset Barolo ja Barbaresco sekä Nebbiolot eri muodoissa, mutta myös paljon muita alueen viinejä. Tarjolla on valittuja kellariherkkuja sekä tuttuja ja oudompia rypäleitä useassa hintaluokassa. Oletko jo maistanut Nebbiolosta tehtyä kuohuviiniä? Maistuisiko kenties Albarossa tai Langhe Riesling?

Piemonte & Nebbiolo -viikkojen erikoispullot ovat tarjolla luonnollisesti laseittain ja minitastingeissä. Minitastingin voit ottaa milloin vain vieraillessasi Vinhossa. Minitastingissä jokaista viiniä tulee pienempi 8 cl maisteluannos ja voit valita viinejä joko listalta tai valmiina pakettina.

Ohjatut tastingit:

Piemonte ja Nebbiolo -viikot aloitetaan viinintekijävierailulla ke 24.8. klo 18, kun Ruggeri Corsinin omistajat ja viinintekijät Nicola Argamante ja Loredana Addari maistattavat upeita viinejään. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme.

La 10.9. klo 13 päätämme viikot toiseen viinintekijävierailuun ja silloin karkaamme hieman Piemontesta pohjoiseen Valtellinaan, kun Tenuta Scerscén Cristina Scarpellini ohjaa meille viinitastingin viineillään.

Tuu maistelemaan! 💛

Tiedot

Alkaa:
24 elokuun 2022 @ 16 h 00 min
Loppuu:
10 syyskuun 2022 @ 23 h 30 min

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho