Vinho
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

G.H. Martel samppanja-tasting ke 22.11.

22 marraskuun 2023 @ 18 h 00 min - 19 h 30 min

59€

G.H. Martelin Euroopan myyntijohtaja Corinne Couchou-Meillot ohjaa upean samppanja-tastingin meillä Vinhossa keskiviikkona 22.11. klo 18!

G.H. Martel on perustettu vuonna 1869 Avenay Val d’Or kylässä Epernayn lähellä. G.H. Martel omistaa yli 200 hehtaaria itse viljeltyjä tarhoja, jonka lisäksi se ostaa rypäleitä Champagnen muilta viljelijöiltä. G.H. Martel samppanjan persoonallinen maku ja hienostuneisuus perustuu Rapeneau-perheen taitoon, joka on siirtynyt isältä pojalle neljän sukupolven ajan.

Tastingissä maistamme 5 samppanjaa:

G.H. Martel Collection Familiale Millesimé 2012

Château de Bligny Blanc de Blancs Vintage 2009

Château de Bligny 6 Cépages Champagne Brut Nature

G.H. Martel Champagne Victoire 2005

G.H. Martel Doux

Samppanjoissa pääsemme tutustumaan Champagnen uusiin rypäleisiin Arbane, Pinot Blanc ja Petit Meslier, kun maistamme kuudesta rypäleestä valmistettua Château de Bligny 6 Cépages -samppanjaa. Tutustumme myös samppanjan kypsyttämiseen ja harvinaisempaan makeaan samppanjaan!

Tastingin hinta on 59 euroa ja sisältää 5 maisteluannosta samppanjaa. Tapasannoksen voi hankkia lisäksi 10 euron hintaan.

 Tasting pidetään englanniksi, mutta tarvittaessa käännämme pääkohdat suomeksi. Liput tastingiin voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Tastingiin ei tule erillistä lippua, paikka on varattu lippujen ostajan nimellä (varmista että olet saanut tilausvahvistuksen). Tastingiin on saatavilla lahjakortti pyynnöstä mainitsemalla siitä ostoskorin kommenteissa (esim. lahja). Tastingin peruuntuessa meidän puoleltamme, hyvitämme ostoksen täysimääräisenä. Jos et pääsekään osallistumaan tastingiin, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian sähköpostitse vinho@vinho.fi. Peruutetut osallistumiset voidaan vaihtaa Vinhon lahjakorttiin, joka käy kaikkiin palveluihimme (myös tastingeihin ja viinilaseihin ja -tarvikkeisiin). Alle 24h ennen tastingiä tulevia peruutuksia emme valitettavasti voi hyvittää.

Tiedot

Päivämäärä:
22 marraskuun 2023
Aika:
18 h 00 min - 19 h 30 min
Hinta:
59€
Kotisivu:
https://vineashop.fi/collections/tastingit-vinhossa/products/g-h-martel-samppanja-tasting-ke-22-11-klo-18

Järjestäjä

Viinibaari Vinho

Tapahtumapaikka

Viinibaari Vinho